Introduktion til IT

Gratis kurser i brug af bl.a. iPad og den Digitale Postkasse.

Flere og flere ting SKAL foregå på internettet, som for eksempel melde flytning, søge boligydelse, tjekke digital post og meget mere, og endnu flere ting KAN foregå på internettet, som for eksempel købet af den næste fødselsdagsgave og undersøgelsen af hvilket forsikringsselskab, der er det billigste.

Det kræver et vist kendskab til computere og internet, for at kunne begå sig i en verden der bliver mere og mere digitaliseret.
Her træder biblioteket til og tilbyder en række kurser med fokus på de basale færdigheder indenfor IT, som er nødvendige for, at begyndere og de letøvede trygt kan bevæge sig ud i det digitale univers.
Biblioteket tilbyder altså både kurser til den absolutte begynder, som aldrig er blevet fortrolig med computeren, og til den lidt mere erfarne, som måske har brug for hjælp til at komme videre på internettet.
> Se hvilke kurser der tilbydes netop nu

Hent en folder med information om kurserne og tidspunkter for afholdelse på bibliotekerne i kommunen eller ring til biblioteket på 8888 5210. Gratis billetter til kurserne kan hentes på det bibliotek hvor undervisningen foregår.