Om

Biblioteket på KulturØen deler sig på 2 etager indrettet af Rosan Bosch i 2016. Biblioteket har status som åbent bibliotek med selvbetjent åbningstid alle ugens dage fra kl. 7 morgen til kl. 22 aften. Der er betjening mandag til fredag kl. 10 til kl. 17 og lørdage fra kl. 10 til kl. 14. Fra kl. 7. til kl. 9 skal man bruge sit sundhedskort for at få adgang til KulturØen, men behøver ikke være oprettet som bruger eller bo i Middelfart Kommune. 

Der er trådløst net, gratis adgang til internettet via bibliotekets pc'er og mulighed for både print og kopiering. Der er automater til både lån og aflevering.

For alle
Alle kan bruge biblioteket, men kun registrerede brugere kan låne materialer med hjem. Der er lege- og aktvitetsmuligheder for børn og både sidde- og arbejdspladser til de voksne. KulturØen råder over flere mødelokaler som kan bruges og lejes af alle. Biblioteket står for mange arrangementer, der foregår på KulturØen ligesom foreninger etc. afholder arrangementer på biblioteket og i KulturØens lokaler