Violin og klaver

Nytorv
5500 Middelfart

Bliv klar til Hindsgavl Festival

KulturØen og Rådhuset varmer op til Hindsgavl Festival!

Igen i år slår Hindsgavl Slot dørene op for otte dage med klassisk musik i verdensklasse, når slottet fra den 7. til 14. juli afholder Hindsgavl Festival.

Men allerede i de kommende måneder varmer Middelfart Kommune og KulturØen op til den festivalen for klassisk musik.

Mandag den 27. maj, klokken 19.00 i Middelfartsalen, står KulturØen således klar til at præsentere pianisten Heine Skov Jensen, der spiller værker af blandt andre Chopin og Debussy.
Og torsdag den 13. juni, klokken 19.00, giver talentfulde elever fra Middelfart Musikskole i samarbejde blandt andre violinist Jette Jokumsen og pianist Anne Mette Stæhr koncert i Middelfart Byrådssal.

Koncerten i byrådssalen indledes med en introduktion af Bernard Willaume, der er grundlægger og direktør for Hindsgavl Festival.
Billetter koster 80 kroner pr. koncert.

> Billet Heine Skov Jensen
> Billet Koncert i byrådssalen

Elever fra Middelfart Musikskole har dog gratis adgang til begge arrangementer.