Film i stribevis

Hent gode film direkte til computeren
 


 

Middelfart Bibliotek tilbyder adgang til at se film hjemmefra via Filmstriben. På Filmstriben.dk kan alle, der er oprettede som brugere af Middelfart Bibliotek og bosiddende i kommunen, få adgang til en lang række kort-, dokumentar og spillefilm.


Rent teknisk ser man filmene over internettet via streaming, hvilket betyder, at de ikke skal downloades til computeren. Til gengæld stiller det nogle krav til internetforbindelsen og sikkerhedsopdateringer m.m. Hjemmesiden hjælper til med at undersøge om alle krav er opfyldt.

 

Sådan gør du

Hvis du bruger en computer:

Du går ind på filmstriben.dk og vælger "Lån film fra Biblioteket". Vælg "Kom i gang", og derefter Kør systemtjek. Her undersøger hjemmesiden selv om alle opdateringer m.m. er i orden, og siden kommer også med løsningsforslag, hvis der er problemer.

 

Når alt det tekniske er i orden, skal du finde en film, du vil se. Klik på "Se filmen". Vælg "Lån film via biblioteket". Find Middelfart Bibliotek i listen og indtast dit lånernummer og din PIN-kode, hvorefter filmen starter.

 

Hvis du bruger en telefon eller tablet:

Der er lavet en app til Filmstriben, både til iPhone/iPad og Android. App'en hedder "Filmstriben - i lænestolen". Den skal downloades fra App Store eller Google Play.

 

Når app'en er hentet skal den startes, hvorefter du vælger den film du gerne vil se. Nu bliver du bedt om at indtaste dine brugeroplysninger fra biblioteket, dvs. dit cpr.-nr. og pinkode. Herefter starter filmen og du kan læne dig tilbage i lænestolen og nyde filmen.

 

På Middelfart Bibliotek er der ikke mulighed for at se filmene fra biblioteket.
 

Hvor mange film

Alle, der bor i Middelfart Kommune og er oprettet som bruger af biblioteket, har adgang til at låne maks. 2 film i alt om måneden (ændret fra 3 til 2 i juli 2016). Når man har lånt en film, har man ubegrænset adgang til denne film i 24 timer.

 

Med dette tilbud, er det bare at læne sig tilbage i sofaen og nyde en god film. God fornøjelse.

 

Mere om... 

>>Filmstriben.dk

>>Kom i gang med Filmstriben

>>Nye film på filmstriben

>>Rabatten om Filmstriben

>>Spørg om Filmstriben